Uppåkra IF grön

Referat: Dalby GIF - Uppåkra IF grön

SEGER!

Vilken match vi gör! Redan från uppvärmningen är det klart att vi är sjukt taggade på 11m11-premiär på hemmaplan. Att det är mot året äldre spelar absolut ingen roll, och vilken rivstart vi får!

"Bästa 20 minuterna det här laget någonsin spelat", lyder recensionerna från föräldrarna efter matchen, och så var det. Nora kommer fri i djupled både på egen hand, och efter en läcker djupledsboll av Siri M, och så står det 2-0. Tyvärr reducerar Uppåkra i slutet av första efter en kommunikationsmiss och en höjdboll som på chans borrar sig in precis under Tildes ribba. Trist, men rättvis 2-1 ledning i paus.

Där lämnar vi tyvärr det bra spelet, och Uppåkra kvitterar direkt i andra halvlek efter att vi varit väldigt nonchalanta och snåla med marginalerna. 2-2, och uppförsbacke. Men, vi visar att vi inte lägger oss så lätt, och löser svårigheterna i defensiven, och efter idelt arbete lyckas Nora bryta sig loss i djupled på en inspark från Felicia. 3-2, 9 minuter kvar, tränarnas nerver sitter på utsidan.

Men, vi lyckas att stänga ner matchen, stor del tack vare ett par superräddningar av Tilde, och på tilläggstid gör Nora ytterligare ett mål - och visar att det spelar ingen roll att man är 09a mot 07or, man kan vara bäst på plan ändå.

Matchen slutar 4-2 med planstormning och firande med publiken.

Nu tar vi helg, och laddar om för nästa lördag mot Lunds BK.